SLOVENSKÉ POTRAVINY

Filozofia „Poctivého farmára“

Na začiatku bola myšlienka : „ako dlho budú Slováci jesť potraviny preplnené chémiou a následne budú stovky eur vyhadzovať za lieky , aby eliminovali negatívne účinky chémie na zdravie?“

A tak vznikol „ Poctivý farmár“

Boli to desiatky hodín strávené nad internetom / hľadaním poctivých výrobcov / a následne stovky kilometrov , ktoré bolo potrebné najazdiť za tým , ktorým farmárom , výrobcom , aby sme zistili kto - ako vyrába , ako chová , ako dodržuje hygienu.......

Bola to mravenčia práca ako vyriešiť logistiku, ako vybrať najlepšie potraviny , aby som sa nemusel hanbiť za produkt, a aby som vybral len taký tovar, ktorý obsahuje čo najmenej škodlivých látok alebo najlepšie žiadne E- čka.

Nie vždy sa to podarilo na 100% , ale stojím si za tým , že z portfólia boli vybrané len produkty s najnižším negatívnym vplyvom na zdravie.

A tak u nás nenájdete výrobky zo separátom/ pod veľkým tlakom pretlačený odpad z hydiny vrátane kostí / a krvavým orezom hláv, s kožovou emulziou / kože zmäkčené chémiou a následne rozomleté/, s dusičnanmi a plyfosfátmi , atď.........

A čo je ešte viac fajn ? - všetky výrobky sú zo Slovenska a podporujú zamestnanosť našich ľudí a navyše máme prísnejšie normy ako celá EÚ, takže nemusíme jesť odpad z „vyspelých krajín“.

Príďte sa presvedčiť.


Ďalšie príbehy